• PRESSING ŠPED
  • PRESSING ŠPED

Dobro došli ...

 

Pressing šped d.o.o. je među vodećim transportnim kompanijama u regionu, osnovana 1995. godine sa sedištem u Begaljici, Beograd.

 

Osnovna delatnost naše kompanije je transport robe i dobara na svim relacijama, a pre svega na relaciji Srbija-Ruska Federacija, gde smo zaista lideri u regionu.

 

Posedujemo 8 CEMT dozvola, TIR carnete u vrednosti od 300.000 dolara, kao i veliki broj dozvola za sve Evropske zemlje i Rusku Federaciju.

 

U voznom parku imamo 41 tegljač i 45 poluprikolica-hladnjača, nosivosti 33 euro palete. Za sve poluprikolice imamo polise CMR osiguranja kod kompanije Dunav osiguranje, kao i kasko polise za sva vozila kod iste kompanije. Kako sve usluge vršimo u skladu sa evropskim standardima, takođe posedujemo i sertifikate ISO 9001 i HACCP. Svi kamioni i prikolice u našem voznom parku su starosti od 3-4 godine, redovno i kvalitetno održavani, u specijalizovanim i ovlašćenim servisima, što klijentima garantuje da će se transport obavljati kvalitetno i na vreme, u unapred dogovorenim rokovima. Veliki broj klijenata iz inostranstva, naučio nas je da svakom od njih pristupamo sa posebnom pažnjom i na različit način, što zapravo znači da smo spremni na svaki dogovor, kako bismo klijentima izašli u susret uvek i na svakom mestu.

 

Naša posvećenost da budemo i ostanemo dosledni i perfektni u izvršavanju svojih obaveza je u isto vreme i naša preporuka za saradnju.